Mättjänster

Vi är en mätkonsult som utför mättjänster.

Inom mätningsteknik har vi stor kunskap om tekniker och metoder såsom geodesi, fotogrammetri, GNSS (GPS, Galileo, GLONASS), laserskanning och referenssystem samt beräkningstekniker som transformationer och projektioner.

Digital mätning med erfarenhet från anläggningsbranschen

Vi har flerårig erfarenhet av inmätning och utsättning inom bygg och anläggningsbranschen där vi gjort inmätning och utsättning av byggnader, vägar, ytor och ledningar av de flesta förekommande slag. Vi är ofta delaktiga i projekt från början till slut där vi utför allt från projekteringsmätning och etablerar byggnät till relationsritningar. Däremellan sätter vi antingen ut fysiskt eller gör filer till ert maskinstyrningssystem, samt mäter in utfört arbete antingen fysiskt eller så använder vi inmätningar som ni själva gjort med ert grävsystem.

Våra rötter är i anläggningsbranschen så vi har stor förståelse för hur ni vill ha arbetet utfört och vi är behjälpliga med att rekommendera kostnadseffektiva metoder genom hela ert projekt.

Vi vet att det ofta är snabba ryck i branschen, därför finns våra CAD-tekniker tillgängliga att redigera ritningar när mätteknikern eller maskinföraren arbetar i fält.